163 közlekedési baleset az elmúlt 24 órában

Összesen 163 közúti közlekedési baleset történt az elmúlt nap 24 órájában; ezek közül három baleset három halálos áldozatot követelt, 15 súlyos, 49 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája szombaton az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint ezeken felül 96 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Tűzoltók dolgoznak a kolontári híd lábánál, ahol a Torna-patakba zuhant egy kisteherautó
Kolontár, 2011. augusztus 26. Tűzoltók dolgoznak a kolontári híd lábánál, ahol a Torna-patakba zuhant egy kisteherautó. A sofőr eddig tisztázatlan okból elvesztette uralmát a jármű fölött, és a hidat áttörve a patakba zuhant. MTI Fotó: Nagy Lajos

A szombati közlekedési információk között a rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy a Nyugat-Dunántúlon estefelé zápor, zivatar, sőt heves zivatar is lehetséges. Helyenként megélénkülhet a szél, majd éjszakára a Dunántúlon viharossá fokozódik.

Az M1-es autópályán Győr felé, a 70-es kilométerszelvényben hídjavítás folyik, kiépített terelés és sebességkorlátozás mellett haladhat a forgalom. Az M15-ös mindkét oldalán, az 5-ös kilométerszelvényben ugyancsak hídjavítás miatt kell torlódásra számítani. Hidat javítanak emellett az M3-as autópálya mindkét oldalán, a 41-43-es kilométernél, az M30-ason, Miskolc felé, az 5-6-os kilométerszelvénynél, valamint az M7-esen is, Budapest felé, a 187-es kilométernél.

A hétvégi határforgalmi helyzetről a rendőrség azt közölte: torlódás várható a letenyei és a röszkei autópálya-határátkelőnél, valamint a tompai, az ártándi, a záhonyi, a beregsurányi és a barabási közúti átkelőnél.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.