155 évet is kaphat a meleg szexrabszolgákat futtató magyar férfi

Volt, hogy napi 20 óra munkára kényszerítette a magyar férfiakat a 25 éves V. András János, akit csütörtökön ítélték el az Egyesült Államokban emberkereskedelemért és zsarolásért.

V. András János két másik magyar társával, B. Viktorral és Á. Gáborral fiatal férfiakat kényszerítettek prostitúcióra - írja az Index a Miami Heraldra hivatkozva. A Never Sleep Inc., vagyis Nincs alvás nevű cég gyakran napi 20 órán át dolgoztatta áldozatait, akik közül kettővel a GayRomeo.com meleg randioldalon keresztül vették fel a kapcsolatot, egy másik férfi pedig a Miami Herald szerint "cigányokkal élt" férfiprostituáltként Magyarországon, és V. András Jánosék a Facebookon keresztül találkoztak vele.

A három férfi vallomást is tett a négy napon keresztül tartó tárgyaláson, a Miami-Dade megyei bíróságon. Az esküdtek mindössze 30 percig tanácskoztak az ítélethirdetés előtt. A bűnbanda 2012-ben vitte ki a három, húszas éveik elején járó magyart az Egyesült Államokba. Először New Yorkban egy egyágyas lakásban dolgoztak nyolcan, olykor webkamerák előtt is.

V. Andrásék elvették áldozataiktól az útleveleiket és megfenyegették őket, sőt magyarországi családtagjaikat is. 2012 augusztusában aztán Miami-Dade megyébe, Florida államba költöztek. Az, hogy V. Andrást hány év börtönre ítélik, majd június 2-án derül ki, minimum 21, maximum 155 év vár rá a rácsok mögött. Két társa, Á. Gábor és a korábban rendőrként dolgozó B. Viktor pere még tart.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.