15 hónap után válik Johnny Depp

A színész felesége, a szintén szakmabeli Amber Heard Los Angelesben adta be a válókeresetet, amelyben asszonytartást is kért. 

A harmincéves színésznő pár nappal Johnny Depp édesanyjának halála után fordult a bírósághoz a szokásos formulával élve arra hivatkozva, hogy a házasságuk helyrehozhatatlan ellentétek miatt megromlott – számolt be a Daily Mail. A különélés kezdetének a vasárnapot jelölte meg.

 

Suzanne Plunkett / Reuters

Depp kérte a bíróságtól a tartásdíjra irányuló kérés elutasítását, bár a 400 millió dollárra becsült vagyonából valószínűleg nem okozna neki gondot. A színésznek ezenfelül egy saját trópusi szigete is van. A pár ennek tengerpartján kötött házasságot 2015 februárjában mindössze 24 vendég előtt. A TMZ úgy tudja, hogy nem volt házassági szerződésük.  

Depp hétfőn az Alice Tükörországban premierjén már egyedül jelent meg. A film péntektől fut az amerikai mozikban.

A pár utoljára azzal került a bulvárlapokba, hogy a színésznő a hatóságokat megkerülve, engedély nélkül vitte be két Yorkshire terrierét, Boot és Pistolt Ausztráliába. Az ausztrál külügyminiszter a kutyák elaltatásával fenyegetőzött, hangsúlyozva, hogy a hollywoodi sztárokra ugyanúgy vonatkoznak az ország törvényei, mint bárki másra.

A sztárpárnak végül az ezer dolláros büntetésen felül egy videót is készítenie kellett, amelyen bocsánatot kérnek tettükért. Ez utóbbi pillanatok alatt végigfutott az interneten. 

 2008-ban még Vanessa Paradis-szal
2008-ban még Vanessa Paradisszal
Carlos Barria / Reuters

 

A pár a 2011-es Rumnapló forgatásán találkozott. A férfi Vanessa Paradis francia színésznőt és két közös gyereküket hagyta ott 14 év után a 23 évvel fiatalabb színésznőért. Depp sokáig alkotott egy párt Winona Ryderrel, illetve Kate Moss-szal is négy évig járt. Előbbi szerelem emlékét egy tetoválás is megörökítette, amelyet a szakítás után kénytelen volt kissé módosítani. 

Amber Heard felvállaltan biszexuális. A hollywoodi sztár előtt Tasya van Ree fotográfusnővel volt hosszú kapcsolata.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.