Torkos Csütörtök lesz idén is

Idén is meghirdették a Torkos Csütörtököt, amikor a csatlakozó éttermekben féláron ehetnek-ihatnak a vendégek. Tavaly majdnem negyedmillióan torkoskodtak az akcióban részt vett 1300 vendéglátóhelyen. Az idei félpénzes vendéglői nap március 10-én lesz.

A Hamvazószerdát követő torkoskodás régi hagyomány, a negyvennapos húsvéti nagyböjt másnapján a farsangi maradékok eltüntetésének napja. A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében immár évek óta zajló, hatalmas érdeklődéssel kísért akciós nap nevét már védjegyként be is jegyeztették. Torkos Csütörtökhöz csatlakozó, - 'a la carte' kínálatukból 50 százalékos kedvezményt biztosító vendéglők március 7-ig jelentkezhetnek.

Kizárni csak azokat fogják a szervezők - magyarul azokat tiltják el a védjegy használatától - amely éttermek ellen tavaly megalapozott panasz merült fel.

A következő hetekben összeálló listát a www.menjunkenni.hu honlapon lehet megnézni, amit azért is érdemes, mert a várhatóan idén is teltházas napra jó előre kell asztalt foglalni országszerte.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.