Már értesítették a mosógépnyertesek negyedét

A nemzeti fejlesztési tárca is megerősítette, hogy beindult a júliusi mosógéppályázat nyerteseinek kiértesítése.
Az elmúlt napokban 10 ezer pályázóhoz jutott el a kedvezményes mosógépcsere-vásárláshoz szükséges támogatói okirat - közli tegnapi tudósításunk nyomán a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A pályázók a dokumentum megküldéséről e-mailben kapnak értesítést. A pályázóknak a támogatói okirat kézhezvételétől számítva 60 nap áll rendelkezésükre a vásárláshoz.

A kedvezményes mosógépcserére benyújtott 44 ezer pályázat feldolgozása hamarosan befejeződik. A pályázók folyamatosan kapják kézhez elektronikus formában, a pályázati portálon keresztül az energiatakarékos mosógépek megvásárlásához szükséges támogatói okirataikat.

A támogatói okiratot nem kell kinyomtatni, elegendő a pályázati azonosító és a pályázatban megadott, személyazonosításhoz szükséges adatok birtokában valamelyik regisztrált kereskedőhöz elmenni. A támogatásban részesíthető pályázók listája folyamatosan bővül, döntési körönként megtalálható a mosógép-pályázati portálon.

Az Otthon Melege Program nemcsak a háztartások energiahatékonyságát javítja, hanem csökkenti a családok rezsiterheit is. A nyertes pályázók éves szinten akár 12 ezer forintot is megspórolhatnak a víz- és az áramszámlán a mosógépcserével - írják.

Az NFSI csütörtöki közleménye szerint kérhető módosítás például a leadni kívánt készülék típusára vonatkozólag, illetve megjelölhető a lakhelytől különböző cím is, ha a leadni szándékozott mosógépet ténylegesen nem a lakásunkban tároljuk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.