Magyar a 100 legjobb banki technológiai cég között

Egy magyar cég is bekerült abba a Top100 listába, amely a világ legjobb banki technológiai megoldásait szállítja. A FinTech100 listán az IND az egyetlen cég a közép-európai régióból,

A régióból egyedüliként került fel az IND Group a pénzügyi szektor technológiai beszállítóit rangsoroló nemzetközi FinTech100-as listára. Több ezer cég közül választottak az American Banker, a Bank Technology News és az IDC Financial Insight piackutató cég szakértői. Ők készítik minden évben a FinTech 100 listát, amelyre kizárólag olyan vállalatok kerülhettek fel, melyek bevételének minimum egyharmada a pénzügyi szolgáltatások szektorából származik.

Európából 19 cég, a régióból pedig egyedüliként az IND Group került fel a listára. Az idei listán a magyar hátterű vállalkozás olyan rangos cégek között szerepel, mint a Tata ConsultancyServices, India második legnagyobb IT-cége, az Infosys, vagy a Nomura Research Institute.

A digitális banki megoldások fejlesztésében élenjáró cég 15 éve alakult, fejlesztéseik során a felhasználói élményekre fókuszálnak. - Az IND Group immáron globális viszonylatban is az iparág legjelentősebb szereplői közé tartozik az iparágnak – nyilatkozta Vinnai Balázs ügyvezető, aki tavaly idehaza az Év Informatikai Menedzsere címet is elnyerte. A cég legutóbbi innovációi közé tartozik a regionális piacon egyedülálló pénzügyi tervező modul, vagy épp a PayPal-al közösen kialakított e-mail alapú utalásos rendszer.

Kifejlesztettek egy, a versenytársakétól jelentősen eltérő filozófia alapján működő mobilbank koncepciót is, amely ma már sztenderdnek számít az európai piacon. Baki ügyfeleik az IND megoldásaival sorra hozzák el a helyi és a nemzetközi díjakat, idén a lengyel Alior Syncaz iunternet- és mobil bankolás kategóriájában tarolt, a piacvezető máltai BOV pedig a legjobb mobil alkalmazásért kapott elismerést. Mindezek mögött az IND innovatív fejlesztési stratégiája van. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.