Ezek a boltok vannak ma nyitva

A friss tejet és kenyeret, a pont ma kiégő villanykörtét, vagy - a KDNP szempontjaira érzéketlenül - pont ma leszakadó karnist is pótolhatjuk néhány ma is nyitva tartó boltban. A Corvin Plázában még extra kedvezmények is járnak.

Ma - vasárnap - a solymári Auchan és az M5 melletti Megaparkban lévő Media Markt is nyitva tart - hívja fel a figyelmet a mindenár.hu.

Ma tudomásuk szerint egy Lidl se nyit ki, ellenben betérhetünk több olyan CBA-, Reál-, Coop- és Spar-boltba, amelyek amúgy nincsenek vasárnap nyitva. A jogokat cselesen megszerző balatonakali CBA is a listán szerepel, ellenben az engedélyért egy málnaárust bevető balatonfenyvesi CBA-val ezúttal nem találkoztunk a listán. Budapesten a Manna és Roni-üzletek is hagyományosan nyitva állnak.

Most vasárnap több üzlet nyitva áll a VIII. kerületi Corvin Plázában is - például a CBA, a Deichmann, a Butlers és az Alexandra (itt ráadásul ma jelentős kedvezmények járnak).

A portál számos olyan benzinkút címét is közli, ahol vasárnap mindig nyitva tartó üzletet talál a betérő. Így több mint harminc OMV-kúton üzemel Spar-expressz, két Shell-egységben Tesco kapott helyett, több Mol-töltőállomásnál Fresh Corner üzemel, a martonvásári Agipnál pedig Coop.

A nyitva tartó Coop-okról nem közölnek listát: ott a cég az előzetes telefonos érdeklődést javasolja. Ezen túlmenően két tucat olyan magánbolt címét is közreadják, ahol vasárnap maga a tulajdonos fogadja a betérőket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.