Díjazták a legfontosabb fejlesztéseket

Kiosztották az Év befektetője díjat, amit azok a cégek kaptak meg, amelyek tavaly a legnagyobb mértékben járultak hozzá a magyar gazdaság fejlődéséhez, a foglalkoztatottság növeléséhez – közölte a Nemzeti Külgazdasági Hivatal.

A legnagyobb volumenű zöldmezős beruházás díját a Mylan, a világ harmadik legnagyobb generikus gyógyszergyártó cége vehette át közel 60 millió eurós, 320 főnek munkahelyet biztosító komáromi beruházásával. Az év legnagyobb volumenű bővítése az Audi Hungariához kötődik. A legtöbb munkahelyet a Jabil teremtette, mely 670 fővel gyarapította dolgozói számát Tiszaújvárosban 4G-s kommunikációs technológia gyártását célzó projektjével.

A legnagyobb új regionális szolgáltató központot az AGCO Hungary Kft. hozta létre. A budapesti központ a cég 16 ezer alkalmazottjának nyújt IT-szolgáltatásokat szerte a világon. A K+F együttműködésért díjat idén a Robert Bosch vehette át, a kutatás és fejlesztés területén betöltött szerepe, valamint az egyetemekkel és a kutatóintézetekkel megvalósított kiemelkedő kapcsolata miatt. A legjobb ipari park címet a Polgár Ipari Park nyerte el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.