Röviden

Szikszón gyártják a Hell energiaitalt tavasztól

Szikszóra helyezi termelésének döntő hányadát a miskolci Hell Energy Magyarország Kft. Az új gyár 4,5 milliárd forintból készül el tavaszra, EU-s, hazai és saját forrásból. A 7 ezer négyzetméteres üzemcsarnok és egy 6 ezer négyzetméteres logisztikai központ óránként 48 ezer darab energiaitalt készít, egy műszakban húsz alkalmazott dolgozik majd. Összességében több mint félszáz embernek ad munkát a cég. (Hírösszefoglalónk)

Felújítják a debreceni Régi Posta éttermet

Elkezdődtek a felújítási munkálatok Debrecen egyik legrégebbi fogadója, a XVII. században épült Régi Posta Étterem épületén. A mintegy 250 millió forintos beruházás befejezése után, várhatóan jövő tavasszal, újra nyílik a jelenleg romos állapotú, patinás étterem és panzió.

Mérész Ferenc ügyvezető elmondta: 62 millió forint uniós támogatást nyertek a turisztikai és műemlékvédelmi beruházásra. (MTI)

Itthon is elérhető az Xbox Live szolgáltatás

Magyarországon is elérhetővé vált az Xbox 360 konzol online rendszere, az Xbox LIVE szolgáltatás, amely a T-Home ajánlataiban is megtalálható.

A világ egyik legnagyobb online játékos közösségeként ismert, több mint 25 millió aktív felhasználóval rendelkező szolgáltatást a világ legnagyobb szoftvercége, a konzol fejlesztője, a Microsoft üzemelteti. (MTI)

A Mol ezúttal lejjebb viszi a benzin árát

Csökken a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi ára, bruttó két forinttal, a gázolajé nem változik – értesült az MTI. Egy hete bruttó 6-6 forinttal emelték az üzemanyagok árát. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.