Zoltán Erikával lép be a koncertpiacra a magyar Ringier

Pénteki rendezvényével belép a koncertpiacra a magyar Ringier. A kiadó Zoltán Erika jubileumi koncertjeivel kezd, de még az idén továbbiakat tervez.

Zoltán Erika koncerttel lép be a hazai koncertszervezési piacra a Ringier magyar leányvállalata. Az énekesnő július 15-én Siófokon, októberben pedig Budapesten ünnepli koncerttel 25 éves pályafutását. A koncerteket a Ringier Kiadó szervezi, a rendezvények jegyértékesítésében az Eventimmel működik együtt.

A most pénteki lesz a Ringier Kiadó első, saját szervezésű produkciója. Már a siófoki Szabadtéri Színpadon megtartandó koncertre is közel 2000 nézőt várnak, azonban az októberi Zoltán Erika jubileumi nagykoncerten ennek a háromszorosára, hatezer érdeklődőre számítanak a Syma csarnokban. Az együttműködés keretében a Ringier adja ki és terjeszti Zoltán Erika jubileumi Mehet tovább a show című albumát, amelyhez új klip is készült.

Zoltán Erika
Zoltán Erika

A Ringier 2011. áprilisában jelentette be, hogy a „live event” piacra lép. A koncertek szervezése illeszkedik a kiadó hosszú távú stratégiába, mely szerint a szórakoztató tartalmak előállításában és értékesítésében piacvezető pozíciójának megerősítésére törekszik. Ennek megvalósításában elengedhetetlen a jelenlét ezen a piacon, ezért 2011-ben a kiadó több, kiemelkedő érdeklődésre számító eseményt is szervez.

A Ringier AG szórakoztató divíziója Svájcban már jelentős sikereket ér el. 2010-ben 300 főt foglalkoztatott és konszolidált árbevétele mintegy 105 millió svájci frank volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.