Zavart érez a térerőben a Telekom

Komoly szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak ma reggeltől a Telekom előfizetői.
A lapunkhoz érkezett olvasói visszajelzések és a kollégák beszámolói alapján jelentősen akadozik a mobilinternet-szolgáltatás: mintha nem lenne 4G, de akad a 3G, sok előfizetőnek a készüléke a hálózatra sem csatlakozik fel, s kisebb számban de vannak hívási és üzenetküldési problémák is. A szolgáltatás időnként visszaáll, aztán újabb hibákat tapasztalni, ami arra utal, hogy a szakemberek küzdenek a rendszer helyreállítással.

Lapunk érdeklődött a Telekomnál. - A délelőtti óráktól kezdve ügyfeleink területfüggetlenül mobilinternet-szolgáltatási problémákat tapasztalhattak. A hiba egyes esetekben kihatással lehet a beszédforgalomra is. A hiba kivizsgálása folyamatban van, a szolgáltatás helyreállásáig ügyfeleink türelmét kérjük - írja a szolgáltató.

Tapasztalatunk szerint a készülékek ki- és bekapcsolása néhány esetben megoldotta a problémát, de volt olyan kollégánk is, akinek a készüléke a kikapcsolás után nem tudott ismét azonnal csatlakozni a hálózatra.

Frissítés: a cég tájékoztatása szerint 12:30-ra elhárult a Telekom mobilhálózatában tapasztalt hiba, azóta az ügyfelek ismét minden szolgáltatást problémamentesen használhatnak.

Legutóbb 2014 márciusában volt komolyabb üzemzavar a Telekomnál, akkor egy tervezett karbantartás közben fellépett hiba okozta a fennakadást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.