Wáberer a BILK élén

Új vezérigazgatót kapott a Budapesti Intermodális Logisztikai Központ (BILK) Zrt.: Európa egyik legnagyobb logisztikai központjának élére Wáberer Líviát nevezték ki.

A szakembertől a tulajdonosok azt várják, hogy tovább növelje a 170 ezer négyzetméter raktár- és irodakapacitással rendelkező létesítmény eredményességét. Az elképzelések szerint miközben a három-öt éves bérleti szerződésekben gondolkodó ügyfelek a gazdasági válság miatt elsősorban a megtakarításokra összpontosítanak, a bevételek növelésére a szolgáltatások javításával és diverzifikálásával lesz lehetőség.

A személyügyi szervezői diplomával rendelkező, angolul kiválóan beszélő Wáberer Lívia ismeri a logisztikai szakmát. A Waberer’s cégcsoportnál különböző beosztásokban tíz évet dolgozott. Jelen volt a BILK alapkőletételénél, dolgozott a csoporthoz tartozó kisebb logisztikai létesítményekben, majd a vállalat személyügyi osztályán. Végül évekig Wáberer György, a Waberer's csoport elnök-vezérigazgatójának kabinetfőnökeként tevékenykedett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.