Vögele a Rába kollekciójában

2016 végéig szóló szállítási megállapodást írt alá a Rába Jármű Kft. Európa egyik vezető építőipari-jármű gyártójával, a Joseph Vögele AG-vel.

A Rába új beszállítóként nyerte el a továbbfejlesztett aszfaltozógépek alvázainak gyártási jogát. A nemrég megkötött üzlet tovább erősíti a polgári értékesítési szegmenst, és kiváló referenciát jelent a Jármű üzletág számára a további piacépítéshez - olvasható a RÁBA sajtóközleményben.

A szerződés értelmében a Rába az új termék két típusváltozatát szállítja a német piacra. A műszakilag rendkívül összetett alváz lánctalpas aszfaltozógépekbe kerül, gyártása nagy szakértelmet kíván, és speciális technológiák alkalmazását is megköveteli.

Az új együttműködés létrejöttét nagyban elősegítette, hogy a Rába a haszongépjármű-alvázak nyugat-európai piacán számos neves gyártónál már bizonyított. 2013-ban a Rába Jármű Kft. több mint 2000 építőgéphez szállított vasszerkezeti terméket. Az üzletfejlesztési sikereknek, és a folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően a tavalyi évben a polgári értékesítés árbevétele elérte a katonai termékek árbevételi szintjét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.