Visszavonulót fújt a CIB!

Mégsem emeli meg banki díjait a CIB, legalábbis szeptember végéig maradnak a mostani árak. A bank ezzel eleget tesz Bajnai gordon kérésének.

A CIB a korábban meghirdetett, július 15-ével hatályba lépett, és július 31-ével hatályba lépő kondíciók alkalmazását 2009. szeptember 30. napjáig felfüggeszti - közölte a NOL-lal a bank kommunikációs osztálya. A felfüggesztés időtartamára a CIB a korábban hatályos kondíciós listák szerint számlázza a különböző banki szolgáltatások díjait.

A felfüggesztés oka, hogy július 17-én a miniszterelnök találkozott a legnagyobb hazai bankok vezetőivel, így a CIB Bank vezérigazgatójával is. A találkozón a miniszterelnök felkérte a bankokat, hogy a következő két hónapban ne módosítsanak kondícióikon az ügyfelek számára kedvezőtlen módon - indokolt a CIB. 

A CIB Bank vezetősége ezek alapján úgy döntött, hogy két hónapra, 2009. szeptember 30-ig felfüggeszti a korábban meghirdetett, július 15-ével hatályba lépett, és július 31-ével hatályba lépő kondíciós listák és hirdetmények alkalmazását, azaz a CIB ügyfelei a felfüggesztés időtartama alatt továbbra is a korábban érvényes díj-, költség- és kamatmértéket fizetik meg. A döntés a CIB Csoport lakossági és vállalati ügyfeleire egyaránt vonatkozik, beleértve a lízing-ügyfeleket is.

Az ügyfeleket a CIB Hirdetményben és Kondíciós Lista módosítása formájában értesíti, amelyek a mai naptól elérhetők a www.cib.hu honlapon és kifüggesztésre kerülnek a CIB valamennyi egységében.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.