Visszautasítja a borhamisítás vádját Vincze Béla

A közelmúltban tiltott glicerinezés hírébe keveredett egri mesterborász, Vincze Béla – a NOL-hoz szerdán eljuttatott közleményében - visszautasítja a vádakat.

Vincze Béla azt is tudatta: fellebbez, és szakértők segítségével védi meg borászata jó hírnevét, miután hétfőn megkapta a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Borminősítő Igazgatóság borait minősítő dokumentumait.

A 2005-ben az Év Borásza címet elnyert egri borász azután döntött így, hogy néhány bevizsgált boráról az igazgatóság azt állítja, hogy a bortörvényt megsértő módon készült.

A Vincze Borászat Kft. a határozat átvétele után azonnal értesítette valamennyi forgalmazóját, hogy a hatóság szerint megkifogásolt módon készített borait vegyék le a boltok polcairól. Fogyasztóit pedig arra kéri, tájékozódjanak a www.vinczebela.com honlapon, ahol néhány napon belül minden lényeges információt közölni fognak.

A borász minden forgalmazójának megtéríti az ügyből adódó kárát. A Vincze Borászat Kft. bízik a jogorvoslati lehetőségekben, amely számára megnyugtató eredményt hoz, és azt reméli, minél előbb ismét ki tudja szolgálni a fogyasztók és a megrendelők igényeit.

Vincze Bélát próbáltuk elérni, de nem sikerült.

Vincze Béla
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.