Visszatért Magyarországra az AAA AUTO

Öt év távollét után visszatért az AAA AUTO a magyar használtautó-piacra. Az ország legnagyobb használtautó-kereskedője akar lenni.

Az AAA AUTO február elején megkezdi a gépkocsi-felvásárlást, és megnyitja telefonos ügyfélszolgálatát. Az értékesítés márciusban, a pénzügyi szolgáltatásokat is magába foglaló teljes körű üzletmenet pedig áprilisban indul a fóti telephelyen. 

- Markánsan meg akarjuk különböztetni magunkat versenytársainktól az általunk kínált autók életkora és a futott kilométerek szempontjából. A kínálatunkban általában fiatalabb és kevesebbet futott autók szerepelnek majd. Szeretnénk, ha járműkészletünk száma Budapesten egyetlen helyszínen elérné akár az ezer darabot – mondta Karolína Topolová, az AAA AUTO vezérigazgatója.

Az AAA AUTO a magyar vásárlókat az ügyfelek igényeire szabott szolgáltatásokkal kívánja megnyerni. „Ez leginkább a készpénzes és az eladó által megjelölt helyszínen történő mobil autófelvásárlást foglalja magában. Ezek a szolgáltatások gyakoriak például Csehországban, de különlegességnek számítanak a magyar piacon” – fogalmazott Topolová.

Az AAA AUTO csoportszinten 2014-ben további értékesítésbővülést vár, előzetesen közel 62 ezer autó eladását tervezi. 2006 és 2009 között volt olyan időszak, amikor a vállalat 7 telephellyel is működött Magyarországon, majd a pénzügyi válság következtében és a helyi használtautó-piac összeomlása miatt kivonult. „Valójában mindig is azt terveztük, hogy újra piacra lépünk Magyarországon, ezért is tartottuk meg itt ingatlanjaink nagy részét. Ez nagyon sokat segített a helyi piacra történő visszatérésünk során. Annak is nagyon örülünk, hogy korábbi munkavállalóink is visszatérnek hozzánk, és ezért nagyon hálásak vagyunk” – zárta Topolová. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.