Visszahívta két termékét a Henkel

A Sofix parkettaápoló és a Sofix Ápolás-Tisztítás nevű termékeiben olyan mikroorganizmusokat találtak, amelyek egészségre ártalmas hatást fejthetnek ki.

Visszahívja a Henkel a Sofix Parkettaápoló és a Sofix Ápolás-Tisztítás elnevezésű termékekeit - adta hírül a cég. Egy gyártói rutin-minőségellenőrzés során az derült ki, hogy a termékek egy részében olyan mikroorganizmusok lehetnek, amelyek nyílt sebbel való érintkezésnél vagy szembe, fülbe, vagy szájba kerülve azoknál az embereknél lehetnek egészégre ártalmas hatással, akiknek legyengült immunrendszere van.

A gyártó most arra kéri azokat a fogyasztókat, akiknek Sofix Parkettaápoló és Sofix Ápolás-Tisztítás elnevezésű termékük van, hogy azokat ne használják, a flakonokat zárják le megfelelően, és biztonságos helyen tárolják. A vásárlók a termékek visszavételéről további információért a 06 80 200023 ingyenesen, éjjel-nappal hívható üzenetrögzítős vevőszolgálati számot hívhatják, vagy a www.henkel.hu/sofix oldalon elérhető bejelentőlapot használhatják. Más Sofix terméket nem érint a termékvisszahívás - írja a Henkel közleménye.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.