Vezérváltás 16 év után

Júliustól új elnök-vezérigazgatója lesz a Generali-Providencia Biztosítónak, Pálvölgyi Mátyást, aki 16 évig vezette a céget, Erdős Mihály váltja.

Pálvölgyi Mátyás 2011. június 30-val leköszön a Generali-Providencia Biztosító operatív elnök-vezérigazgatói posztjáról, és a jövőben stratégiai feladatokat végez mind Magyarországon, mind a Generali PPF Holding közép-kelet-európai régiójában. Az elnök-vezérigazgatói feladatokat 2011. július 1-vel Erdős Mihály, az igazgatóság stratégiáért és kockázatkezelésért felelős tagja veszi át.  A leköszönő elnök-vezérigazgató továbbra is tagja marad a Generali PPF Holding igazgatóságának, ahol a cégcsoport regionális stratégiai fejlesztésén dolgozik. Egyidejűleg a tulajdonos Generali PPF Holding döntése alapján 2011. július 1-től Dr. Pálvölgyi Mátyás váltja Jaroslav Mlynar-t a Generali-Providencia Biztosító felügyelőbizottságának élén.

A biztosító igazgatósági tagjai is további feladatköröket kaptak a társaság regionális központjától. A nem-élet üzletágat vezető Ilics László alelnök és vezérigazgató-helyettes, valamint az életbiztosítási üzletágat vezető Paál Zoltán – aki 2011. július 1-től vezérigazgató-helyettesként folytatja tevékenységét a biztosítónál – felkérést kapott a Generali PPF Holding vezérigazgatójától az üzletág régiós szakmai kompetenciaközpontjának és tudásbázisának kialakítására. További, az igazgatóság tagjait érintő változás, hogy Hegedűs Anna 2011. július 1-től vezérigazgató-helyettesként irányítja a biztosító pénzügyi területeit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.