Youth Forum a Nobel Békeközponttal

A Telenor-csoport a Nobel Békeközponttal közösen idén is megrendezi Youth Forum programját azoknak a fiatal szakembereknek, akik az esélyegyenlőség érdekében aktívan szeretnék alakítani digitális jövőnket.

Az idei esemény témája a tudásmegosztás, illetve a tudáshoz való hozzáférés lehetővé tétele a mobiltechnológia segítségével. A fórum Európa és Ázsia 13 országából hozza össze a legérdekesebb pályázatok szerzőit, akik 2015. december 8–11. között Oslóban osztják majd meg egymással elképzeléseiket, gondolataikat, és részt vesznek a Nobel-békedíj átadásához kapcsolódó rendezvényeken.

A Telenor Youth Forumra Magyarországon szeptember 20-ig lehet pályázni egy maximum 300 szavas, angol nyelvű esszével, amelynek mottója: Tudás mindenkinek! Olyan angolul jól beszélő, 18–28 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akiknek határozott elképzelésük van arról, miként változtathatná meg a világot az oktatás és az információhoz való korlátlan hozzáférés. A pályázók ötleteiket előbb a hazai zsűrinek mutatják be, közülük a legjobb négy kerül be a nemzetközi döntőbe.

Részletes pályázati információ és jelentkezés: www.telenor.com/youthforum, www.facebook.com/TelenorYouthForum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.