Vége az Avantgarde utazási irodának is

Az 5Kontinens és a Quitt Tours után az Avantgarde utazási irodát is törölte a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH).

Jogszabálysértés miatt hivatalból, jogerősen törölte a Budapesten a Podmaniczky utcában Avantgarde Utazási Iroda néven működő KBT Avantgarde Idegenforgalmi és Személyszállító Bt.-t a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH). A dorogi székhelyű cég nettó árbevétele 2007-ben közel 300 millió forint volt, mérleg szerinti eredménye pedig 1,1 millió forint volt az Opten cégadatbázisa szerint.

Az irodát, amely honlapja szerint 18 országba - köztük Svájcba, Kínába, Finnországba, Romániába, Ukrajnába - indít utakat, egyelőre nem sikerült elérnünk, hívásunkra csak az üzenetrögzítő válaszol.

Ebben az évben az MKEH a negyedik utazással kapcsolatos tevékenységet végző irodát törli jogszabálysértés miatt, azaz azért, mert szerződésben vállalt kötelezettségeit nem tudja teljesíteni. Áprilisban az Ariadne-Quatra Utazási Iroda Kft., az elmúlt hetekben pedig az 5Kontinens és a Quitt Tours jutott hasonló sorsa.

Avantgarde utazási iroda bejárata
Avantgarde utazási iroda bejárata, Kocsis Zoltán felvétele, 2009-07-28,
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.