Vasúton 33 százalék a Volt

Engedményt ad a Volt-ra a MÁV-Start és a Győr-Sopron-Ebenfurrti Vasút (GYSEV) Zrt.: Sopronba kedd és vasárnap között lehet olcsóbban vonatozni.

Harminchárom százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a XX. Volt Fesztiválra utazóknak a MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. A bármely belföldi vasútállomásról a soproni állomásra utazásra jogosító jegyek az ország valamennyi vasúti jegypénztárában megválthatók.

A MÁV-Start közleménye szerint a kedvezményes utazás legkorábban június 26-án, kedden kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, július 1-jén, hétfő éjfélig kell befejezni.

A 33 százalékos alkalmi menettérti jegyet a személyszállító vasút közlése szerint le kell bélyegeztetni. A bélyegeztetés a fesztivál helyszínén – a bejárati Info pontnál – kérhető naponta 11 és 19 óra között, vagy a soproni vasútállomás személypénztárában naponta 3 és 11 óra, illetve 19 és 23 óra között.

Az alkalmi menettérti jegyeket bélyegzéssel érvényesítik. A lebélyegzett jegyet a visszautazás során, a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.