Máshogy fizet a Szerencsejáték

Megemeli a nagy összegű nyeremények összeghatárát a Szerencsejáték Zrt. A változások eredményeként a kétszázezer forintnál nagyobb nyereményeket ezek után csak bankszámlán keresztül lehet fölvenni.

Január 1-jétől módosulnak a Szerencsejáték Zrt. kínálatában szereplő játékok és fogadások nyereményhatárai, illetve változik a nyeremények igénylésének rendje és a nyeremények kifizetésének módja.

A nagy összegű nyeremények alsó határa az eddigi 100 ezer forintról 200 ezer forintra, míg felső határa 2 millió forintról 5 millió forintra emelkedik. Ennek következtében a 200 ezer forint alatti nyereményeket készpénzben lehet felvenni bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyen; a 200 ezer forint vagy a feletti nyeremények kifizetése kizárólag banki átutalással történhet (Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú bankszámlára).

A 200 ezer forint és 5 millió forint közötti nagy összegű nyeremények esetén nyereményigénylés 2009. január 1-től már csak a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóiban nyújtható be.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.