Újabb lezárás az M0-son

Lezárják az M0-s halásztelki csomópontjának felhajtóágát az M5-ös autópálya irányába. Az autósok november 30-tól a csonka körgyűrű új, négysávos Duna-hídjának befejező munkálatai miatt kényszerülnek terelőútra.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. szakértői úgy számolnak: a forgalom még decemberben visszatérhet az építkezés miatt lezárt felhajtóra. A pontos időpont azonban az időjárástól függ. A hirtelen téliessé váló körülmények lelassíthatják a híd- és útépítők munkáját.

Az állami beruházó közlése szerint az M0-son autózókat zavaró immár sokadik terelésre azért van szükség, mert a halásztelki csomópont átalakításának még hátralévő munkálatai a forgalom fenntartása mellett nem végezhetők el. Felhívják a figyelmet: a kényszerű lezárás előreláthatólag forgalmi torlódásokat okoz majd.

A lezárás idejére javasolják, hogy az M0-sra a halásztelki csomópontnál felhajtani szándékozók az új Csepel-szigeti gerincút igénybevételével, a csepeli csomóponton keresztül kerüljék el az építési területet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.