Újabb korlátozás az M0-on

Az M0-s autóút déli részén található (Kifli) híd javítási munkálatai miatt az érintett szakaszon péntek estétől hétfő hajnalig forgalomkorlátozásra kell számítani - közölte az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.

Az ÁAK kiemelte: szakembereik folyamatosan ellenőrzik a társaság kezelésében lévő műtárgyak műszaki állapotát, különös tekintettel az M0-s déli szektorában található nagy nehézgépjármű-forgalmú folyami hidakra.

A 13,4 km-szelvénynél található híd esetében a dilatációs szerkezet már annyira elhasználódott, hogy cseréje halaszthatatlanná vált, ezért bal pályájának az M5-stől az M1 felé haladó sávját péntek este 8 órától hétfő hajnalig lezárják.

A kivitelezéssel megbízott vállalkozó a hétvégén a 21,5 kilométerszelvénynél található híd esetében is szerkezetjavítást végez a bal pályán, így ideiglenes forgalomkorlátozásra ott is számítani kell.

Az ÁAK szakemberei július második felétől további rekonstrukciós munkálatokat ütemeztek be, amelyek szintén az M0 déli szektorában található hidak dilatációs szerkezeteit érintik - olvasható a társaság közleményében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.