Új változat érkezik a Béres Cseppből

A Béres Csepp új változatát, a Béres Csepp Extrát pénteken mutatta be Béres József. A készítmény megerősített antioxidáns hatással bír.

Idősebb Béres József talajtani vizsgálatok során jutott arra a megállapításra, hogy számos emberi betegség a szervezet nyomelemhiánya miatt alakul ki. Kutatásai a Béres Csepp 1972-es megszületéséhez vezettek. A készítmény nyomelemek speciális kombinációját tartalmazza, ezzel erősíti immunrendszerünket.

A találmány történetében az ezredforduló hozta az egyik legnagyobb áttörést: 2000-ben gyógyszerré törzskönyvezték a Béres Cseppet. A készítményt már idősebb Béres József is meg kívánta újítani, mert reflektálni akart a környezet változásaira, az egyre szennyezettebb levegőre és arra, hogy a zöldségek-gyümölcsök tápértéke ijesztő mértékben csökkent.

A Béres Gyógyszergyár fejlesztői – a feltaláló iránymutatásait követve – pénteken viszont bemutatták a Béres Csepp új generációs válozatát, a Béres Csepp Extrát. Az újdonság az elődhöz képest fokozott antioxidáns hatással rendelkezik, így segít semlegesíteni az oxidatív stressz során a szervezetben keletkező szabadgyököket.

Mindezt azért, mert a mindennapi táplálékaink ma már kevéssé fedezik a szervezetünket ért káros hatásokat ellensúlyozó vitamin-, nyomelem- és ásványianyag-mennyiséget. A Béres Csepp Extrába új hatóanyagként, többek között króm és szelén is került.

Béres József az Extrával
dr. Béres_József
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.