Új luxusáruház épül az Andrássy úton

Az Andrássy út már eddig is a luxusiparág legnagyobb neveinek üzleteivel volt tele, most ez még inkább igaz lesz. Az il Bacio di Stile nevű komplexumban sok márka képviselteti magát, három szinten.

Az új áruház neve il Bacio di Stile, lefordítva a stílus csókja - írja Deluxe Magazin. Összesen 4000 négyzetméteren 30 üzlet nyílik az Andrássy út és a Székely Mihály utca sarkán álló, 1881-ben épült bérházban működő központban, köztük vezető luxuscégek is - ez derül ki a projekt honlapjáról. Az épület földszintjén modern kávézó, szintenként 8-10 üzlethelyiség, a legfelső szinten panorámával rendelkező étterem lesz, valamint egy egyszintes mélygarázs is kialakításra került.

Az épület tetején a modern üvegszerkezeten át a háztetők feletti Budapest látványa tárul fel, a Bazilika kupolája mögött a Gellérthegy, a Várhegy, a másik irányban pedig az Operaház és az éjszakai fények láthatóak.

Függőfolyosók és mozgólépcsők, valamint lift teszi kényelmessé az áruházon belüli közlekedést. A mai és a 18. századvégi enteriőrt párosították.

Az Ingatlan.net portál szerint egyébként az 5 milliárd forintos beruházás tulajdonosa a Docler Holding, aminek az elődje Jasmin Media Group, a Livejasmin.com nevű erotikus weboldal tulajdonosa.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.