Új légitársaság érkezik Budapestre

Újabb légitársasággal és újabb desztinációval bővül a Budapest Airport útvonalhálózata júniustól. A Bulgaria Air bolgár légitársaság június 24-től kezdve heti négy alkalommal kínál légi összeköttetést Budapest és Szófia között.

Az idei nyártól kezdve nemcsak a bolgár tengerpart, hanem a bolgár főváros is közvetlenül elérhető lesz Budapestről. Június 24-től hetente négyszer repülnek a Bulgaria Air bolgár légitársaság gépei a két város között. A járatok hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken közlekednek majd, a gépek egy negyvenöt perces forduló után indulnak vissza Burgáriába.

A Bulgaria Air a foglalásoktól függően vagy a brazil Embraer 190-eseket, vagy az Airbus A 319-eseket állítja forgalomba. A menetrendet úgy állították össze – olvasható a Budapest Airport közleményében –, hogy az alkalmazkodjon a turisták elképzelései mellett a gazdasági élet szereplőnek igényeihez is.

A Bulgaria Air nem ismeretlen Budapesten, gépei idén tavasszal többször megfordultak Ferihegyen, egy-egy charter-járatot teljesítve. A Bulgaria Air egyébként azt tervezi, hogy a téli menetrendi időszakban is folytatja a járat üzemeltetését, amennyiben a nyári forgalom és előfoglalások indokolják azt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.