Új kutatási központot hoz létre az IT Services Hungary

Az IT Services Hungary a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében elnyert 314 millió forintos támogatás segítségével az idén új kutatás-fejlesztési (k+f) központot és ezzel 70 új munkahelyet hoz létre Budapesten.

A közlemény szerint a 2500 főt foglalkoztató cég 2012-ben emellett még több száz új munkatárs felvételét tervezi különböző informatikai területekre. Az IT Services Hungary 2010 nyarán uniós forrásból indította el a telekommunikációs eszközök fejlesztését végző k+f tevékenységét Debrecenben, amelyet tovább bővít Budapesten a támogatás segítségével.

A budapesti projekt kiemelt területei közé tartozik a munkaállomások virtualizációja, az üzletmenet folytonosságát lehetővé tevő eszközök fejlesztése, a szervezeten belüli és szervezetek közötti együttműködés és kommunikáció hatékonyabbá tétele, valamint az önkiszolgáló funkciók modernizálása.

Az IT Services Hungary a T-Systems International leányvállalata, Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója. A társaság anyavállalati előírások miatt gazdasági adatokat nem közölhet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.