Új igazgatósági tag az MNV Zrt.-nél

Mészáros Karinát, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikáért felelős államtitkárságának főosztályvezetőjét nevezte ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. öttagú igazgatóságának új tagjává a nemzeti fejlesztési miniszter, a zrt. feletti tulajdonosi, részvényesi jogok gyakorlója.

Mészáros Karinát, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikáért felelős államtitkárságának főosztályvezetőjét nevezte ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. öttagú igazgatóságának új tagjává a nemzeti fejlesztési miniszter, a zrt. feletti tulajdonosi, részvényesi jogok gyakorlója - közölte az MNV hétfőn.

A közlemény szerint Erdei Tamás 2011. október 1-jei hatállyal lemondott tisztségéről. Lemondását azzal indokolta, hogy az elmúlt időszakban a pénzügyi szektorban komoly kihívások jelentek meg, amelyek többletfeladatot jelentenek az MKB Banknál betöltött elnök-vezérigazgatói tisztségében.

A nemzeti fejlesztési miniszter, mint a tulajdonosi jogok gyakorlója a lemondást tudomásul vette, egyben megköszönte Erdei Tamásnak eddigi eredményes munkáját. A részvényesi jogok gyakorlója az igazgatóság új tagját 2011. október 19-i hatállyal nevezte ki. A tisztség betöltése 5 éves időtartamra szól.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.