Új vagyonbiztosító és balesetbiztosító a hazai piacon

Megkezdte magyarországi tevékenységét a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe februárban. A közlemény szerint a nem életbiztosítási üzletágban működő  Colonnade Insurance S.A. ("Colonnade"), a Fairfax Financial Holdings Limited csoport ("Fairfax") tagja.
 
A Fairfax a torontói tőzsdén jegyzett nemzetközi pénzügyi szolgáltató holdingtársaság, amely leányvállalatain keresztül vagyon- és balesetbiztosítással, viszontbiztosítással és befektetések kezelésével foglalkozik. A Fairfax cégcsoport világszerte több mint 20 biztosító és viszontbiztosító tulajdonosa, 26 000 alkalmazottjából 9000 dolgozik a biztosítási/viszontbiztosítási területen.
 
A Colonnade Insurance S.A. luxemburgi székhelyén kívül Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, illetve Ukrajnában rendelkezik irodákkal, Kelet-Európában főleg a vállalati és lakossági vagyon- és felelősségbiztosítások, balesetbiztosítások, illetve utasbiztosítások területén kíván minőségi szolgáltatásokat nyújtani.
 
A Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe működésének átvételével kezdi meg működését.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.