Torkos Csütörtök rekordállítás előtt

Folyamatosan bővül a Torkos Csütörtökre jelentkező éttermek listája, ma délután már 1075 vendéglő szerepelt rajta. A február 18-i féláras fogyasztásra több százezer vendéget várnak idén is.

Tavaly 230 ezren torkoskodtak, vagyis ettek ittak az akcióban részt vett 1300 étterem valamelyikében. A negyvennapos böjt második napjára előírt torkoskodás, vagyis a farsangi maradékok eltüntetésének utolsó napjául szolgáló torkos csütörtök hagyományát 2006-ban elevenítették fel, akkor még mintegy félezer étteremben.

A tavalyi rekord vendéglőszámot az idei jelentkezések még nem haladták meg, de a féláras étel- és italfogyasztást garantáló akcióra az éttermek február 15-ig jelentkezhetnek még. Akik január 10-éig jelezték csatlakozásukat, Torkos Csütörtök védjeggyel ellátott matricát is kaptak, és szerepelnek a nyomtatott reklámanyagokban. Az utolsóként benevezők azonban már csak az akció honlapján szerepelnek. Asztalfoglalás előtt ezért nem árt tájékozódni az aktuális listáról.

A Magyar Turizmus Zrt. akciójában résztvevők vállalják, hogy a számla teljes végösszegéből adnak kedvezményt. Nem lehet szűkített menüsorral indulni, viszont a kedvezmény csak a helyben fogyasztásra vonatkozik, elvitelre nem.

 

Kiszolgálás Torkos Csütörtökön - kevesebb étterem, kevesebb vendég
Kiszolgálás az előző Torkos Csütörtökön
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.