Tesco: nagybevásárlás nagykabátban

Bár nem lenne kötelező, a Tesco több mint száz magyarországi egységében "több fokkal" lejjebb tekerik a termosztátot és ahol lehet, villanyfűtésre térnek át. Feltöltötték a hősugárzókészleteiket is.

A Tesco-Globál Áruházak Zrt. a gáz-krízis megnyugtató rendeződéséig fenntartja önkorlátozó intézkedéseit, amelyek alapján azokban az áruházakban, ahol ez megoldható volt, villamos áramra állította át fűtését és valamennyi üzletében több fokkal mérsékelte a belső hőmérsékletet - közölte az áruházláncl. A meghozott intézkedések következtében közel 15-20 százalékkal csökkent napi földgáz felhasználásuk.

Az élelmiszer feldolgozókkal közösen dolgoznak azon, hogy megfelelő készlettel rendelkezzenek minden áruházukban. Elsődleges cél, hogy az ellátást zavartalanul biztosítsák üzleteikben - olvasható a közleményben. Hozzáteszik, hogy alternatív elektromos fűtő berendezésekből - mint az olaj radiátorok, hősugárzók -, amelyekből az elmúlt napokban erősen megfogyatkozott a készlet, több mint 10 ezer készüléket szállítottak üzleteikbe.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.