Terjeszkedik a Lovi

Terjeszkedésbe kezdett a Lovi, új terminálokat helyeztek el az országban, és új játéktípusokat is kidolgoznak.

Letette az országos hálózat alapköveit a Magyar Lóversenyfogadást-szervező (MLFSZ) Kft., miután új fogadóhelyeket nyitott az országban. A "bukmékerirodák" – van, ahol ez csak egy automata – többsége természetesen Budapesten van, de most már a pomázi és a balatonboglári fogadóknak sem kell messze menniük, ha játszani akarnak – írta mai számában a Világgazdaság.

Győrben egy kávézó, Balatonbogláron egy pizzéria, Pomázon és Szentesen lottózók, Budapesten pedig többek között a Champs sport pub döntött úgy, hogy csatlakozik a hálózathoz. „Két hete működik nálunk a terminál, abban bízunk, hogy fokozatosan növekedni fog az érdeklődés. Egy külön sarkot hoztunk létre a sörözőben, ahol televízión élőben lehet követni a futamokat” – mondta a lapnak a Champs egyik dolgozója.

A rendszerváltás óta folyamatosan csökkent a fogadási forgalom. Ennek megakadályozása érdekében az MLFSZ még 2011 decemberében írt ki közbeszerzést országos lóverseny-fogadási rendszer szállítására, amin a francia PMC, a Carrus csoport cége nyert tavaly nyáron. A tervek szerint 440 terminált helyeznének el az országban, amelyből 40 a pályán, azaz a Kincsem Parkban van. A rendszer 650 millió forintba került.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.