Tátrai Miklósé lett a Re/Max többsége

Míg a vagyonkezelő volt vezérigazgatója az előzetesben ül, addig övé lett az amerikai gyökerű ingatlanforgalmazó cég itteni hálózatának a többségi tulajdona.

Többségi tulajdonrészt szerzett az amerikai gyökerű Re/Max ingatlanforgalmazó kft.-ben Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő előzetes letartóztatásban lévő volt vezérigazgatója - tudta meg a Napi Gazdaság.

A lap szerint Tátrai Miklós a Globex-ügyben elhíresült Vellai Györgyike fiától, Posta Balázstól vásárolta meg tulajdonrészét a Re/Max mögött álló Global Real Estate Franchise Hálózat Kft.-ben.

A tulajdonosváltást és a cég gyökeres átalakítását megerősítette Bogár András, a cég igazgatója. Az új tulajdonos által kinevezett új menedzsment augusztus végére fejezte be a hálózat teljes átalakítását és a vezető testületek megújítását.

A Re/Max ezt követően ismét terjeszkedni fog, piaci részesedése a tervek szerint jövőre már jelentősen nőhet - mondta a lapnak az igazgató. A cég tavalyi árbevétele 200 millió forint körül volt, ugyanennyit várnak az idén is.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.