Szollár Domokos a Mol csúcsszóvivője

Eggyel feljebb lépve a vállalati ranglétrán, Szollár Domokos, a Bajnai-kabinet egykori szóvivője immáron nem csupán a Mol magyarországi kommunikációs vezetője: ebbéli minőségében immáron a teljes csoport külkapcsolataiért felel.

Július 1-től Szollár Domokos a Mol-csoport kommunikációs igazgatója - jelentette be a cég. Szollár Domokos 2004-2008 között a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetőjeként, majd 2009-től bő egy éven át a Bajnai-kormány szóvivőjeként tevékenykedett. 2010 őszén lépett Mol-kötelékbe. Itt először a horvátországi ügyekért felelős szóvivői feladatokat látta el. 2012-ben a Mol Magyarország társasági kommunikációs igazgatójává nevezték ki. (Korábbi bejelentésük szerint ugyanakkor 2011. október 1-től éppenséggel a csoport Magyarországon kívüli, nemzetközi kommunikációs feladatait bízták rá.) Szollár Domokos elődje az osztrák-német Dominic Köfner, aki 2013. május 1. óta látta el a Mol csoportszintű kommunikációs vezetői feladatait.

A Mol nemzetközi olaj- és gázipari vállalatként három földrész több mint 30 országában van jelen és több mint 26 ezer munkavállalót foglalkoztat. A csoport jelenleg nyolc országban végez kitermelési tevékenységet és 13-ban rendelkezik kutatási eszközökkel. Négy finomítót és két petrolkémiai üzemet működtet Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban. Kiskereskedelmi hálózata közel 2 ezer töltőállomást számlál Közép- és Délkelet-Európa 11 országában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.