Szerződést bontott az Erste a Postával

Felbontotta a pénzügyi konstrukciók közvetítésére a Magyar Postával érvényben lévő szerződéseit az Erste Bank. Attól még fontos partnernek tekintik a postát.

Az Erste Bank felmondta egyes szolgáltatásokra vonatkozó közvetítői szerződéseit a Magyar Postával. A Posta banki szolgáltatások ügyfeleit áprilistól az Erste fiókok szolgálják ki. 

- A Magyar Posta megváltozott stratégiája nem tette lehetővé az Erste Bank Hungary Zrt. és a Magyar Posta Zrt. között fennálló szerződéses rendszer néhány elemének fenntartását. A Posta folyószámlák, megtakarítási termékek, hitelkártya, folyószámlahitel és személyi kölcsön Magyar Posta által történő közvetítésére vonatkozó szerződéseket az Erste Bank Hungary Zrt. 2013. szeptember 30-án felmondta - írja az Erste.

A Posta banki termékekkel rendelkező ügyfelek számára a legfontosabb változás, hogy 2014. április 2-ától az ezen termékekhez kötött szolgáltatások nyújtása a postahelyeken megszűnik, azonban az Erste Bank hálózatában teljes körűen igénybe vehetik a bank szolgáltatásait.

Az Erste Bank Magyar Postával kötött egyéb szerződései változatlanul érvényben maradnak, a Magyar Postát a bank továbbra is fontos üzleti partnerének tekinti. Az Erste Bank továbbra is elkötelezett a magyar piac iránt, teljes termék- és szolgáltatásválasztékával szolgálja ki lakossági és vállalati ügyfeleit, országosan 135 bankfiókjában, több mint 400 ATM-en és 4 400 POS-terminálon keresztül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.