Steve Jobs miatt nem kell aggódniuk az Apple részvényeseknek

Megnyugtató nyilatkozatot tett a Steve Jobs májátültetését végző kórház felelős vezetője: a számítástechnikai guru állapota jó és a teljes gyógyulást illetően egészen kiválóak a kilátásai.

Igencsak borús hangulat alakult ki a legtrendibbnek tartott számítástechnikai eszközöket gyártó Apple részvényesei között akkor, amikor a vállalat vezetője, Steve Jobs "visszavonult" a nyilvánosságtól. A hírek már akkor komoly betegségről szóltak, amit majd meg is erősítettek, sőt arról számoltak be, hogy két hónapja májátültetést hajtottak végre az cég első emberén. 

Steve Jobs, az Apple elnöke - jobban van
Steve Jobs, az Apple elnöke - jobban van

Amikor a betegségről szóló híreket korábban nem cáfolták a cég részéről az Apple részvényei igencsak nagyot estek. Most azonban éppen ellenkezőleg, megnyugtató hírek láttak napvilágot a vállalat vezetőjéről. Steve Jobs néhány napja már feltűnt a cég főhadiszállásán, ezt megelőzően pedig arról is lehetett hallani, hogy az iPhone 3G S bemtuatóját is ő tartja. Ez végül nem történt meg, ám a szervátültetést végző kórház felelős orvosa tegnap úgy nyilatkozott Jobs állapota jó és gyógyulási kilátásai egészen kiválóak.

A májátültetés bejelentése óta azonban több cikk is napvilágot látott az Egyesült Államokban, hogy hogyan is kerülhetett az Apple vezetője a várakozási lista élére. Az publikációk azonban szinte az első soraikban megadják a választ is, miután Steve Jobs a világ leghíresebb és nem mellékesen leggazdagabb embere, aki ilyen műtéten esett át.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.