Simicska vidáman Veszprémbe költözött

Veszprémbe költözött és jelen állás szerint végleg ott telepedne le családjával Simicska Lajos - osztotta meg helyi újságírókkal az egykoron Fidesz-közeli vállalkozó vidáman.

Simicska Lajos és családja a múlt hétvégén Veszprém belvárosába költözött - közli a HVG a Veszprém Kukacra hivatkozva. Az Orbán-közeliből páriává lett nagyvállalkozó a helyi lap megfogalmazása szerint jókedvűen nyilatkozott nekik.

Simicska korábban megvásárolt és felújíttatott egy nagypolgári lakást az Óváros téren, a városháza és a vár közvetlen szomszédságában. A Közgép- és Mahir-tulajdonos vállalta a régóta üresen álló épület mögötti tűztorony részleges felújítását is. Igaz, hozzáteszik, a munkálatok ráérős tempóban zajlottak.

A lap munkatársai szerdán futottak bele Simicskába, aki miután kiszállt fekete Jaguárjából, besétált új otthonába. A kocsi szélvédőjén behajtási és parkolási engedély is volt. Arra a kérdésre, hogy huzamosabb ideig szándékozik-e Veszprémben időzni, úgy válaszolt: „nem tudom, meddig élek". Majd hozzátette, családjával a hétvégén költözött be a házba.

Simicska több szálon kötődik Veszprémhez. Ezek közül csak az egyik, hogy a város kézilabdacsapatának nagy szurkolója, amelynek VIP-páholyában rendszeresen feltűnik. Több birtoka is van a megyeszékhely környékén. A veszprémi időközi választás előtt olyan hírek is felröppentek, hogy az üzletember is megméreti magát, de ez végül nem történt meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.