Rogán szomszédja kapja a legtöbbet Rogán tárcájától

A Rogán Antal vezette propagandatárca új szerződései közül a legtöbbet, 1,2 milliárd forintot a Rogán Antal Pasa parki szomszédjaként ismert Csetényi Csaba érdekeltségeinek fizeti.

A Rogán Antal propagandaminiszter Pasa parki szomszédjaként ismert Csetényi Csaba áttételes érdekeltségébe tartozó Network 360 Reklámügynökség és Afffiliate Network nyerte el a Rogán Antal vezette miniszterelnöki kabinetiroda új szerződései közül a legnagyobb, 1,2 milliárdos tételt - közli a HVG. A társaságoknak ezért cserébe a menekültkvótáról és a növekedésösztönzésről szőtt kormányzati gondolatokat kell kommunikálniuk.

Mint megjegyzik, Csetényi Csaba érdekeltségei nyerték meg tavaly a Nemzeti Kommunikációs Hivatal 25 milliárdos reklámtenderét. A feladatra ily formán már akkor jogosultságot szereztek.

Rajta kívül kapott még megbízást a Századvég Politikai Alapítvány vezette nemzetközi szövetség is: 1,36 milliárd forint fejében a kormány politikájának észak-amerikai képviseletét, lobbiját végzi.

A többi újrakötött szerződés jellemzően PR-, kommunikációs, informatikai és fordítási szolgáltatásra vonatkozik. Ezek közül a lap Mernyó Ferencét emeli ki. Az informatikai szakember korábban azzal a Facebook-kampánnyal hívta fel magára a figyelmet, amely szerint az augusztus 20-i tűzijátékra költendő összegeket inkább az árvízkárosultaknak kellene juttatni. Ez is hozzájárult az állami ünnepség költségvetésének megnyirbálásához.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.