Régiónkban terjeszkedik az ügyvédi iroda

Kelet-európai expanziós stratégiájának részeként új partnereket nevezett ki moszkvai és kijevi irodájába, illetve új szakemberekkel bővítette ukrán és orosz működését a Gide Loyrette Nouel.

Miközben a globális pénzügyi válság utóhatásaként az utóbbi években számos nemzetközi ügyvédi iroda kivonult Kelet-Európából, a párizsi székhelyű Gide Loyrette Nouel két fontos régiós piacán is jelentős fejlesztést hajtott végre. A Gide jövő januártól kilenc szakemberrel bővíti Kijevi irodáját. A csatlakozó ügyvédek az ukrán piacról kivonuló vezető német ügyvédi irodától, a Beiten Burkhardttól érkeznek.

A Gide Kelet-Európa legnagyobb piacán sem tétlenkedik: november végétől újabb három szakember erősíti a csapatot az orosz fővárosban. Így már 30 szakember dolgozik a moszkvai irodában, amelynek célja, hogy megszilárdítsa vezető pozícióját az orosz piacon, azon belül is leginkább a banki és pénzügyi jog területén.

A Gide Loyrette Nouel nemzetközi ügyvédi iroda 1920-ban alakult Párizsban, mára már 15 országban van jelen 18 irodával. Magyarországon 1993 óta működik, és itt alakította ki dél-kelet-európai regionális központját is, illetve Budapestről koordinálják a cseh és szlovák piacot. A budapesti központ „egyablakos” elérést biztosít az egész dél-kelet-európai régióban: az együttműködő ügyvédi irodákon keresztül a Gide azokban az országokban is szolgáltatásokat nyújt, ahol közvetlenül nincs jelen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.