Rajtra kész a kamarai portál

Heteken belül a kamara tagjai és alkalmazottai rendelkezésére áll a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) új, ügyfélbarát, minden igényt kiszolgáló honlapja.
A közlemény szerint a portál jelentős beruházás és régóta várt fejlesztés, amely részben uniós forrásból valósult meg. A projekt költségei főként hardverbeszerzésből és szoftverlicencek vásárlásából álltak, kisebb részét pedig a bevezetéshez szükséges egyedi szoftverfejlesztések adták.
 
Jelenleg tesztelik a rendszert, javítják az esetleges hibákat, töltik a rendszerbe az adatokat. A szolgáltatásbővítések és a kamara tevékenységi körének növekedése miatt elengedhetetlenné vált az új, teljes körű támogatási funkciókkal rendelkező, az egész agráriumot kiszolgáló portál létrehozása.
 
A tagok igényei alapján az új portál személyre szabott és célzott tartalmakkal, valamint egy innovatív ügyintézési csatornaként működő e-irodával is segíti a napi ügyintézést a mintegy 360 ezer felhasználó számára - áll a közleményben.
A közlemény szerint, a kamara számára kiemelt fontosságú a szolgáltatások megfelelő színvonala és a tagok adatainak védelme.
A Demokratikus Koalíció kedden közleményében kifogásolta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új honlapjának szerinte túl magas fejlesztési költségeit. A párt bejelentette, hogy feljelentést tesz a honlap fejlesztésének mintegy félmilliárd forintos összege miatt.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.