Két nagyprojektet elhalaszt a TriGranit

Öt nagy projekten továbbra is dolgozik a TriGranit Fejlesztési Zrt., két fejlesztést azonban el kellett halasztania - közölte az ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési társaság.

A pénzügyi, gazdasági válság miatt elhalasztották a brassói Pólus, valamint a moszkvai Mozaika bevásárlóközpontok építését. Továbbra is tart a krakkói Bonarka bevásárlóközpont, a zágrábi és a ljubljanai városközpontok, Romániában a konstanzai bevásárlóközpont, valamint Budapesten a Millenium városközpont fejlesztése.

Ezekkel a projektekkel van jelen a társaság a Cannes-ban zajló ingatlanfejlesztői kiállításon, a MIPIM-en is. A gazdasági válság hatását eddig sikeresen kezelte a TriGranit, egyebek között növelte a külső tulajdonosok részére történő üzemeltetés arányát - derül ki a közleményből. Romániában megkezdték hét projekt üzemeltetését, Ukrajnában és Oroszországban is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak nagy alapterületű városközpontok átvételére. A Kelet-Európa nyolc országában jelen lévő TriGranit Fejlesztési Zrt. eddig 2 milliárd eurót fordított ingatlanfejlesztésre.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.