Öt és fél milliárdot hozott a Tippmixpro.hu

A vártnál többet, 5,5 milliárd forintot hozott a Tippmixpro.hu a Szerencsejáték Zrt.-nek. Az online fogadóoldalon több mint 40 ezren játszanak már. Idén beindulnak, jön a foci-vb.

Közel 16 millió fogadást kötöttek a Tippmixpro.hu oldalon 2013-ban, a játékosok száma pedig meghaladta a 40 ezret – közölte hosszú hallgatás után a Szerencsejáték (Szrt) Zrt. lapunkkal. Az oldal tavasszal került a piacra, az újdonságtól a vállalat 5 milliárd forintos bevételt várt. Bár a tervezetthez képest csúszott a weboldal indítása, az árbevételek így is meghaladták a korábban kalkuláltat: 2013 májusa és decembere között a Tippmixpro 5,5 milliárd forint árbevételt produkált.

Idén az Szrt. 10 milliárd forint forgalmat remél a Tippmixprótól, amelynek idén már a mobilra optimalizált változata is megjelenik.

A cég nem akar lemaradni a labdarúgó-világbajnokság kínálta lehetőségről: a vb alatt országszerte kitelepülésekkel készül a Szerencsejáték Zrt., ahol nemcsak a meccsnézést, hanem sportfogadási lehetőséget is biztosítanak.

A társaságnál egyre nagyobb szeletet jelent az árbevételből a sportfogadás. Ez az árbevételen is jól tükröződik: 2011-ben a forgalom 25 százaléka származott erről a területről, 2012-ben 26 százalék, és a tavalyi évben ez az arány elérte a 30 százalékot. A sportfogadási termékekből (Totó, Góltotó, Tippmix, Tippmax, Tippmixpro) 2011-ben 44,4 milliárd forint, 2012-ben 54,4 milliárd forint, a tavalyi évben pedig 73,2 milliárd forint árbevétel származott, amelynek háromnegyede nyeremény formájában a játékosokhoz visszakerült.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.