Osztrák-német szóvivő a Molnál

Május 1-től az osztrák-német Dominic Köfler vette át a Mol kommunikációs igazgatói posztját Somlyai Dórától.

Május 1-től az osztrák-német Dominic Köfner látja el a budapesti központú Mol-csoport kommunikációs igazgatói posztját - közölte az olajtársaság.

Az osztrák származású, 30-as évei végén járó szakember diplomáját a J. W. Goethe Egyetemen szerezte politikai gazdaságtanból. Tanult a walesi Swansea Egyetemen, a Frankfurt School of Finance and Managementen pedig befektetői kapcsolatok szakértői képesítést (ciro) szerzett.

Korábban hét évig volt a Brunswick Group nemzetközi kommunikációs tanácsadója.

Ezt követően a Magnat Real Estate AG befektetői és vállalati kommunikációs igazgatójaként tevékenykedett. 2010-2012 között a Hypo Alpe Adria Group tíz országért felelős kommunikációs vezetője és szóvivője volt.

A szakember új pozíciójában a Mol-csoport stratégiai, külső és belső kommunikációjáért, társadalmi szerepvállalásáért és vállalati arculatáért, illetve a leánycégek vállalati kommunikációs tevékenységéért lesz felelős.

Feladatkörét Somlyai Dórától veszi át, aki 2007-től a Mol magyarországi kommunikációs igazgatói, majd 2010 januárjától a Mol csoportszintű kommunikációs igazgatói pozícióját töltötte be.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.