Ostrom alatt az Extreme Digital

Megrohanták az Extreme Digital webáruházát a Black Friday alkalmából. Egyetlen óra alatt 200 ezren keresték fel az oldalt.

Egyelőre csak a néhány legnépszerűbb termék fogyott el, az akciós árucikkek zöméből van még készleten – nyugtat közleményében a társaság. Azt írják, az idén felhőalapú kapacitásbővítő megoldásokkal készültek a Black Friday-re, így oldaluk az idén állja a látogatók rohamát. Az akciós nap első órájában 200 ezren keresték fel a webáruházat, ami a harmada a tavalyi Black Friday teljes napi forgalmának. 

Hozzátették: a webáruház működését péntek reggel egy külső támadás is nehezítette, és a túlterheltség a megrendelések feladásában is okozott némi fennakadást. Az oldal stabil működése érdekében az üzemeltetők reggel forgalomszabályzást aktiváltak az oldalon, ez húszezer felhasználó egyidejű vásárlását biztosítja.

Reggel nyolc órától kezdve azonban folyamatosan szüntetik meg az akadályokat, és fokozatosan egyre több vásárlót enged be a rendszer a megrendelést és fizetést is biztosító felületre.

A péntek éjfélig tartó akciónak összesen ötvenezer darab akciós árú termékkel vágott neki az Extreme Digital. Ezek közül okostelefonokból, laptopokból, tévékből és bútorokból, valamint az utazási ajánlatokból is jelentős készletek állnak még rendelkezésre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.