Újabb Quaestor-pozíciót szerzett az egykori közmunkás

A Quaestor Invest Befektető, Vagyonkezelő és Pénzügyi Tanácsadó Kft. ügyvezetői székében Tarsolyné Rónaszéki Erikát is Orgován Béla tápiósági lakos követte, a változás március 9-től hatályos, amit a Cégbíróság március 24-én jegyzett be – derül ki az online Cégközlönyből.

A Napi.hu közlése szerint a társasághoz több Qaestor-ingatlanbefektetés tartozik, így többségi vagy kisebbségi tulajdonosa a Bérc Hotel Ingatlanhasznosító Kft.-nek, az ETO Élményközpont Kft.-nek, az ETO Park Kft.-nek, a Győri ETO FC Labdarúgó Kft.-nek, a Kenese Golf Project Kft.-nek, a Q Hotel Management Kft.-nek és a Tatai Diana Kft.-nek.

A Quaestor Invest Kft. tulajdonosi viszonyai azonban – a jelenleg elérhető online cégbírósági adatok szerint – nem változtak, a vagyonkezelő minősített többségi tulajdonosa a cégcsoport központi vállalkozása, a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt., míg kisebbségi tulajdonosa a vasárnap előzetes letartóztatásba helyezett egykori milliárdos Tarsoly Csaba.

Ezt megelőzően az anyacégnek hívott Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. éléről is távozott a brókerbotrány kirobbanása után Tarsoly Csaba, felesége, Tarsolyné Rónaszéki Erika és az apja, Tarsoly Vince. Korábban a hvg.hu számolt be arról, hogy a március 16-án tartott közgyűlési jegyzőkönyv szerint megszűnt az igazgatóság, és Tarsolyék helyett a zrt. vezérigazgatója Orgován Béla lett. A tápiósági férfiról a helyiek azt mondják, élete nagy részében munkanélküli volt, középfokú végzettsége nincs, és részt vett a közmunkaprogramban.

Szijjártó elintézte

Parlamenti belépője és diplomata-útlevele is volt a letartóztatott Quaestor-vezérnek, a hivatalos okmány Szijjártó szerint „könnyítést jelentett az utazásnál”. Erről bővebben itt olvashatnak.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.