Ománi kézben a Gresham Palota

Az Ománi szultánság Állami Általános Tartalék Alapján (State General Reserve Fund – SGRF) keresztül megvásárolta a budapesti Four Seasons Gresham Palace Hotelt – közölte a turizmusonline.hu.

A 179 szobás luxusszállodát továbbra is a torontói Four Seasons Hotels Inc. üzemelteti majd. Az adásvétel értékéről nem közöltek adatot, írja a portál.

Az SGRF szóvivője az ügyletről úgy nyilatkozott, hogy a szálloda kiemelkedő értékkel bír a budapesti piacon, amelyről úgy gondolják, a növekedési ciklus kedvező fázisában áll, és amely várakozásaik szerint hosszú távon jelentős növekedési pályát fut be. A lap emlékeztet arra is, hogy az 1906-os Art Nouveau-épületet 2004-ben nyitották meg, teljes körű felújítást követően.

A Four Seasons Hotels and Resorts képviselője, Antoine Corinthios szerint az ingatlan az értékesítéssel egy tiszteletben álló, hosszú távú befektetésekkel foglalkozó nemzetközi befektetőhöz kerül, az ügylet jól mutatja a budapesti szállodapiacba vetett bizalmat, és pozitív fejlődési lehetőséget biztosít a szállodának – idézi a lap.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.