Olcsó kisjavításokat kínál az Autóklub

A Magyar Autóklub több mint százmillió forintból megvalósult új szolgáltató-központja Győrött főként kisjavításokban - például fékbetét-, lengéscsillapító-cserében - nyújt majd segítséget.

Átadták a Magyar Autóklub szolgáltató-központját hétfőn Győrött. - A 140 millió forintos fejlesztéssel megnyílt a lehetőség arra, hogy a hagyományos szolgáltatásokon kívül kisjavításokat is végezzenek a járműveken - mondta Kovács Zoltán, az autóklub főtitkára.   

A beruházást a Magyar Autóklub saját erőből finanszírozta. A főtitkár szavai szerint az országban jelenleg hat helyen, jövőre pedig már tizenkét műszaki bázison vállalnak kisjavításokat, például fékbetét cserét, a féktárcsa, a lengéscsillapító rendbetételét. Az ilyen típusú munkák teszik ki az autósok javítási költségeinek nyolcvan százalékát.

- A járművezetők kedvelik az új szolgáltatást, mivel a márkaszerviz hálózatok díjainál jóval alacsonyabb áron kínálják azt - fűzte hozzá Kovács Zoltán.

Terveikről elmondta: csütörtökön Kecskeméten adnak át egy új bázist, Székesfehérváron folyik az építkezés, Dunaújvárosban pedig a napokban indul a beruházás. Budapesten az M1-es és az M7-es autópálya közös kivezető szakaszán a tervek szerint jövő szeptemberben adják át az autóklub új létesítményét. A komplex fejlesztés keretében nem csak a járművekre, hanem az autósok felkészítésére is gondolnak, ezért az új győri központ is helyet ad járművezetői képzésnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.