Nyúlra indít a Volánbusz

Locsolónapokat tart a Volánbusz Zrt.: a társaság a tavaszi iskolaszünet és a húsvéti ünnepek idején módosított menetrend szerint közlekedteti járatait. Lapunknak megmondták azt is, pontosan hogyan.

Alaposan rákészül a húsvéti nyúl érkezésére a Volánbusz. A cég helyi és helyközi buszjáratai a jövő keddtől csaknem másfél hétig a megszokottól eltérő rend szerint közlekednek majd. Április 19-én, kedden a társaság még a munkanapokra és az iskolai előadási napokra érvényes kiírás szerint indítja autóbuszait. Szerdán viszont a munkanapokon, valamint a hét utolsó iskolai előadási napján közlekedő járatok állnak majd be a megállókba.

Csütörtökön, április 21-én tanítási szünetes munkanap lesz a Volánbusznál. Pénteken pedig már a hét utolsó munkanapjára, a tanítási szünetes munkanapokra érvényes menterend lesz érvényben.

Április 23-a, szombat szabadnapnak számít majd a helyi és helyközi járatokon, míg a vasárnap a Volánbusznál is munkaszüneti nap lesz. Húsvét hétfőn a buszok a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint indulnak és érkeznek majd. Április 26-a, kedd a hét első munkanapjának megfelelő, tanítási szünetes munkanapnak számít.

Serdán, április 27-én a Volánbusz munkanapokra, a hét első iskolai előadási napjára érvényes menetrendben szereplő autóbuszait indítja. Csütörtökön pedig már munkanap, iskolai előadási nap lesz a buszokon is.

A Volánbusz lapunkhoz eljutatott közleményében figyelmeztette utasait: a zsúfoltság elkerülése érdekében aki teheti, jegyét elővételben vásárolja meg. De arra is felhívták a húsvéti időszaban buszozni szándékozók figyelmét, hogy más Volán-társaságok az általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedtethetik autóbuszaikat.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.