Nincs hely a lakásban? Raktároztathat profikkal is

Tipikus városi problémát ismert fel egy apró startup vállalkozás: sokan a kis lakásukban vagy albérletükben nem tudják tárolni átmenetileg nem használt holmijaikat. Nekik kínál megoldást egy újító kisvállalkozás. 

Sok ezer embert érint Budapesten, de más nagyvárosban is, hogy a kis lakásokban, vagy átmeneti bérleményben nincs hely az éppen nem használt személyes holmiknak. Ilyenek lehetnek a téli ruhák, de éppenséggel a már nem használt babakocsi, a sífelszerelés, vagy épp télen a bicikli. A városi élet állandó velejárójára, a tárolási problémára kínál megoldást egy új és apró cég: azt vállalják, hogy profi körülmények között, becsomagolva raktározzák az átmenetileg nem használt holmikat, melyeket el- és vissza is szállítanak. Még a megfelelő dobozokat is biztosítják a biztonságos szállításhoz és tároláshoz. 

– Sok városi ember pénzt, időt és nem utolsósorban helyet takaríthat meg – mondja az egyik ötletgazda, Dallos Anikó, aki szerint két költözés között, vagy néhány hónapos külföldi tartózkodás alatt is rendre gondot okoz a személyes holmik átmeneti tárolása. Ha erre van megoldás, azzal növelhető az életminőség érzése is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.